Entrémattor

Ett viktigt första intryck

Livet som entrématta är inte lätt. Med alla som går in och ut varje dag tar den mycket stryk, samtidigt som den har en viktig uppgift för renheten på arbetsplatsen. För att entrémattan ska göra nytta behöver den tas om hand. Vi ser till att din entrématta tvättas regelbundet och håller kvaliteten medan du kan fokusera på din verksamhet.

Image

Entrémattor som gör jobbet

Hos oss hittar du entrémattor för både uthyrning och försäljning och vi hjälper dig med regelbunden tvätt och byte. I vårt serviceavtal åker vi regelbundet ut till ditt företag på tider som vi bestämmer tillsammans, exempelvis en gång i veckan, och hämtar upp den smutsiga entrémattan och byter ut den mot en ren. Vi tvättar och eventuellt lagar mattan fram till nästa byte, och så går det runt. På så sätt har du alltid en ren och fin entrématta som både är snygg och gör maximal nytta.

Ökad livslängd och större effekt

Långt över hälften av allt smuts som tar sig in i en lokal kommer in genom entrén via skor och kläder. Om mattan tvättas regelbundet ökar du både livslängden och effektiviteten av mattan som då bättre kan samla upp smutsen redan vid dörren istället för att det sprids vidare in i lokalen. Vår tvättservice köper du med ett gott samvete eftersom vi har tagit hänsyn till miljön i alla aspekter. Vi tvättar med Svanenmärkt tvättmedel i energisnåla maskiner och kör alla leveranser på 100 procent förnybart HVO-bränsle.

Jag vill veta mer om entrémattor!