Hotell

Finns det något bättre än nymanglade lakan?

När du som gäst besöker ett hotell eller en restaurang har du höga förväntningar på att det ska vara rent och fint med nytvättade rena lakan, mjuka fint vikta handdukar och fläckfria dukar på borden. Vi hjälper dig att leva upp till detta utan att du behöver göra ett dugg.

Vi tar ett helhetsansvar så att du kan fokusera på annat.

Image
Alltid rena bäddset och frottéer

I våra serviceavtal ingår allt från leveranser till tvätt och kvalitetskontroll – allt anpassat efter dina tider och behov. Medan du fokuserar på din verksamhet ser vi till att du alltid har rena textiler att erbjuda dina gäster. Enkelt och smidigt finns allt där när du behöver dem, utan att du ens hunnit ägna dem en tanke. All tvätt sker med Svanenmärkt tvättmedel skonsamt för både tygerna och miljön, samt i moderna maskiner med låg förbrukning av både el och vatten. Du väljer om du vill ha tvätten utkörd till dig eller hämta upp den hos oss i vår lokal. Vid biltransporter kör vi alltid på 100 procent förnybart HVO-bränsle.

Hyr av oss när dina egna inte räcker Ibland är trycket extra hårt och gästerna många. Om lakanen inte räcker till eller någon spillde på den sista rena duken behöver du inte gripas av panik. Du kan enkelt hyra både bäddset, handdukar och dukar från vår yrkesbutik.

Kontakta oss för mer information