011 - 12 11 31

Tvätteri Företag

För en ren upplevelse

Hotell

Finns det något bättre än nymanglade lakan?

När du som gäst besöker ett hotell eller en restaurang har du höga förväntningar på att det ska vara rent och fint med nytvättade rena lakan, mjuka fint vikta handdukar och fläckfria dukar på borden. Vi hjälper ditt företag att leva upp till detta utan att du behöver göra ett dugg.

Vi har under åren haft många olika hotell och restauranger som kunder vilket har gett oss den erfarenhet som krävs för att göra ett bra jobb. Genom att hyra våra produkter vet ni att ni får sänglinne och frotté av hög kvalité. Sängkläder, dukar och servetter sedan manglas de för att få en lyxig känsla. Vi byter ut textilerna allt eftersom för att ni ska få gods som är rent och fräscht.

Vi tar ett helhetsansvar så att du kan fokusera på annat.

Vi levererar i hela Östergötland samt Sörmland med omnejd.

Alltid rena bäddset och frottéer

Medan du fokuserar på din verksamhet ser vi till att du alltid har rena textiler att erbjuda dina gäster. Enkelt och smidigt finns allt där när du behöver dem, utan att du ens hunnit ägna dem en tanke. All tvätt sker med Svanenmärkt tvättmedel skonsamt för både tygerna och miljön, samt i moderna maskiner med låg förbrukning av både el och vatten. Du väljer om du vill ha tvätten utkörd till dig eller hämta upp den hos oss i vår lokal.

I våra serviceavtal ingår allt från leveranser till tvätt och kvalitetskontroll – allt anpassat efter dina tider och behov.

Hyr av oss när dina egna inte räcker Ibland är trycket extra hårt och gästerna många. Om lakanen inte räcker till eller någon spillde på den sista rena duken behöver du inte gripas av panik. Du kan enkelt hyra både bäddset, handdukar och dukar från vår yrkesbutik.

Arbetskläder

Vi ser till att ni alltid har hela och rena arbetskläder på er arbetsplats och erbjuder både tvätt och uthyrning.

Vill du hyra kläderna av oss hjälper vi dig även med utprovning, storlekar, eventuellt tryck och personmärken

Miljön i ständig åtanke

För oss är det en självklarhet att göra vårt bästa för att spara på jordens resurser och minimera miljöpåverkan i alla delar av vår verksamhet. Förutom lagning och återanvändning av kläderna sker all tvätt i moderna energisnåla maskiner som minimerar förbrukningen av både el och vatten. Vi är också noga med att endast använda Svanenmärkt tvättmedel, och alla transporter sker med 100 procent förnybart HVO-bränsle. Du kan även välja att själv lämna och hämta tvätten i vår lokal.

Ett kretslopp med fullservice

Med vårt serviceavtal sköter vi alla delar från tvätt till leveranser i ett smidigt kretslopp, så att ni kan lägga all er tid och energi på det ni gör bäst – driva er verksamhet. På bestämda tider som passar dig åker vi ut och levererar rena arbetskläder samtidigt som vi hämtar upp de smutsiga för tvätt. Vi kvalitetsgranskar alltid plaggen, och om något skulle vara trasigt ser vi till att laga det. På så sätt kan vi ge arbetskläderna en så lång livstid som möjligt, och tar hänsyn till miljön genom att återanvända istället för att slänga. När kläderna är i toppskick kör vi på den överenskomna tiden ut dem till ditt företag igen och kedjan börjar om.

Entremattor

Ett viktigt första intryck

Livet som entrématta är inte lätt. Med alla som går in och ut varje dag tar den mycket stryk, samtidigt som den har en viktig uppgift för renheten på arbetsplatsen. För att entrémattan ska göra nytta behöver den tas om hand. Vi ser till att din entrématta tvättas regelbundet och håller kvaliteten medan du kan fokusera på din verksamhet.

Långt över hälften av allt smuts som tar sig in i en lokal kommer in genom entrén via skor och kläder.

Entrémattor som gör jobbet

Hos oss hittar du entrémattor för både uthyrning och försäljning och vi hjälper dig med regelbunden tvätt och byte. I vårt serviceavtal åker vi regelbundet ut till ditt företag på tider som vi bestämmer tillsammans, exempelvis en gång i veckan, och hämtar upp den smutsiga entrémattan och byter ut den mot en ren. Vi tvättar och eventuellt lagar mattan fram till nästa byte, och så går det runt. På så sätt har du alltid en ren och fin entrématta som både är snygg och gör maximal nytta.

Ökad livslängd och större effekt

Om mattan tvättas regelbundet ökar du både livslängden och effektiviteten av mattan som då bättre kan samla upp smutsen redan vid dörren istället för att det sprids vidare in i lokalen. Vår tvättservice köper du med ett gott samvete eftersom vi har tagit hänsyn till miljön i alla aspekter. Vi tvättar med Svanenmärkt tvättmedel i energisnåla maskiner och kör alla leveranser på 100 procent förnybart HVO-bränsle.

NITAB är auktiriserade av Tvätteriförbundet

Tvätteriförbundets T-MÄRKNING är en kvalitetsmärkning som får användas av samtliga medlemmar i Tvätteriförbundet.

Märkningen innebär att tvätterierna uppfyller Tvätteriförbundets krav på yrkesmässig kunskap, god företagsamhet och effektivt resursutnyttjande