011 - 12 11 31 | 0151 - 59 00 10

Om oss

Din lokala expert på arbetskläder och personligt skydd

NITAB

Vi är ett familjeägt företag med ett hjärta som slår för lite extra hårt för arbetskläder, skyddsutrustning och självklart vårt tvätteri.

Ett personligt helhetsgrepp

I vår butik hittar du ett brett sortiment med många välkända märken så vi kan garantera att vi har något för just dig. Våra kunniga säljare brinner för att hitta den perfekta helhetslösningen och är specialister när det kommer till arbetskläder och skydd, samt har en bred och djup kunskap inom de regler och krav som finns för arbetskläder och skyddsutrustning idag.
Allt för att ditt besök ska bli så bra som möjligt.

Vi ser till att ni alltid har hela och rena arbetskläder på er arbetsplats och erbjuder både tvätt och uthyrning.

Sedan starten 2004 har vi haft siktet inställt på att kunna leverera en helhetslösning till våra kunder, detta gäller allt från köp av arbetskläder och skyddsutrustning, lagning, profilering, tvätt och leverans av tvätt.
Från att ha startat med en 13 kg maskin i vårt garage har vi expanderat och i vårt tvätteri hittar du nu 9 st maskiner varav några av våra största är  40 kg maskiner. Med vår tvättlösning kan du enkelt, både som privatkund och företag, få din tvätt upphämtad, tvättad och levererad inom 48h.

När du väljer att tvätta din tvätt hos oss hjälper vi inte bara dig att fokusera på det viktiga i livet utan vi ger även dina kläder en längre livslängd genom att med nogranna kontroller se till att din tvätt tvättas rätt och enligt leverantörens anvisningar.